Capsalera masiacaselles

LA CASA

MASIA CASELLES, ÉS UN ALLOTJAMENT AMB CAPACITAT ENTRE 2 i 8 PERSONES COM A MÀXIM (ja tenint en compte els llits complementaris), QUE ES LLOGA DE FORMA EXCLUSIVA A UN SOL GRUP. Disposa de:

ZONA INTERIOR:
– Cuina / menjador / sala d’estar amb llar de foc
– 3 habitacions dormitori
– 2 banys (un dins habitació i l’altre comunitari)
– Habitació de fusta polivalent (sala de jocs pels nens, lectura, relax, escoltar música, habitació dormitori,…) amb sofà, TV, DVD-Blu-ray 3D i Home Cinema.
 
(casa apta per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda: està tot en planta baixa i un dels banys és adaptat)
 
ZONA RELAX INTERIOR AMB JACUZZI (obert durant tot l’any, excepte del 11 de juny al 13 de setembre, que tindrem activat el banc d’hidromassatge de la piscina exterior): amb aigua climatitzada i hidromassatges (servei gratuït). Està obert les 24 hores dia (durant la temporada indicada), és d’ús exclusiu i és de lliure disposició. L’hidromassatge millora la circul·lació, relaxa els músculs, millora la son, llibera estrés, provoca un massatge relaxant i terapèutic, i produeix benestar psicofísic.

 
ZONA EXTERIOR, BARBACOA I PISCINA: Tranquilitat assegurada, ja que la casa i els serveis, són d’ús exclusiu, no es comparteixen amb ningú més. A més, està tot a planta baixa, no hi ha escales, i es surt directament al porxo exterior on hi ha la barbacoa (construïda dins d’una antiga tina de vi), una taula, cadires i butaques, una gran zona d’esbarjo, jardí i piscina exterior. Es pot estar menjant tranquil·lament i controlar els nens com juguen a l’era de la casa. En cas de pluja, la barbacoa es pot fer igualment ja que està tot sota cobert. Ideal per fer-hi calçotades, carnades, carxofades, etc…
 

NATURA, TRANQUIL·LITAT, DESCONNEXIÓ, RELAX I CONFORT.
 
Cal destacar també, que Caselles, és una masia que està inclosa en el catàleg de Béns a Protegir de l’Inventari de Patrimoni Local pel seu valor històric i arquitectònic.