Capsalera masiacaselles

PREUS – CONDICIONS

 
CAP DE SETMANA: 550 € – 580 €
SETMANA: 1.300 €
SETMANA AGOST: 1.400 €
 
(CONSULTEU-NOS OFERTES I PREUS ESPECIALS)
 
NIT EXTRA (no pont, ni festiu): 100 € / 150 €
 
PER CAP D’ANY, NADAL, SETMANA SANTA, SANT JOAN, PONTS I FESTIUS: consulteu-nos el preu.
 
(Llevat de pacte específic, l’estada mínima durant els mesos d’estiu, serà d’una setmana)
 
EL PREU INCLOU:
– Estada i allotjament a la casa
– Utilització de tots els serveis, entreteniments i comoditats de la casa (exposats a l’apartat Serveis)


CONDICIONS DE RESERVA:
La formalització de la reserva implica l’acceptació i compliment de les següents condicions de reserva:
– No està permès que durant l’estança hi hagi un nombre superior de persones al que s’hagi acordat en la reserva.
– No s’accepten visites (consultar).
– En cas de portar animals de companyia, informar i consultar condicions a la casa abans de formalitzar la reserva.
– Per tal de formalitzar la reserva, cal fer una paga i senyal, sempre després d’haver rebut confirmació i acceptació per part del propietari. L’import restant, caldrà abonar-lo a l’arribada a la casa i en efectiu. Si passades 24 hores des de la confirmació de la reserva no s’ha rebut el pagament de la paga i senyal, Masia Caselles es reserva el dret de cancel.lar la reserva sense previ avís.
– L’anul·lació de la reserva per part del llogater dins dels 20 dies anteriors a la data d’ocupació, donarà lloc a la pèrdua de la paga i senyal. Si es realitza amb més de 20 dies d’antelació, es guardarà la paga i senyal per una possible reserva futura, sempre i quan es pugui tornar a llogar la casa a un altre grup.
– Si per motius de força major degudament justificats per part del propietari, no acaba sent possible el lloguer de la casa, es retornarà l’import de la paga i senyal.

– El llogater té l’obligació de deixar l’allotjament net, endreçat, presentable i sense desperfectes. Cal dipositar les bosses d’escombraries en els contenidors municipals corresponents, respectant la recollida selectiva dels residus. En cas de desperfectes a la casa per mal ús o pèrdues d’objectes per part del llogater durant la seva estada a la casa, aquest té l’obligació de comunicar-ho al propietari i, eventualment, fer-se càrrec de la seva substitució o el pagament de la reparació. Si el dia de deixar lliure la casa, el client no notifica al propietari els possibles desperfectes per mal ús o pèrdua d’objectes, i durant els dies següents el propietari ho detecta, aquest es reserva el dret de prendre les accions legals pertinents. En alguna ocasió, el propietari es reserva el dret de demanar una fiança per possibles danys i desperfectes, que caldrà pagar a l’arribada a la casa i en efectiu, i que serà retornada si no existeixen danys.

– La casa és espai lliure de fum. Segons la llei 42/2010 i per raons de seguretat, no és permet fumar a l’interior de la casa. Si es vol fumar es pot utilitzar el pati exterior, procurant llançar les cigarretes apagades en el cendrer habilitat a l’efecte, mai a terra.
– S’han d’extremar les precaucions quan es faci servir la llar de foc i la barbacoa per evitar possibles incendis. És d’obligat compliment per part del llogater, assegurar-se que, abans d’anar a dormir, tots els llums de la casa estiguin apagats, així com el gas, el foc de la llar de foc i barbacoa, possibles espelmes i aixetes d’aigua.
– Piscina exterior oberta durant el període de bon temps (estiu). El banc d’hidromassatge de la piscina exterior estarà activat del 11 de juny al 13 de setembre.
– Jacuzzi (obert durant tot l’any, excepte del 11 de juny al 13 de setembre, que tindrem activat el banc d’hidromassatge de la piscina exterior).
– Tant la piscina exterior com el jacuzzi interior, són d’ús privat, sense servei de salvament i socorrisme, ni de vigilància dels banyistes. No està permesa l’entrada i bany als menors de 14 anys, si no van acompanyats d’un adult responsable. És obligatori dutxar-se abans del bany, l’ús de sabatilles de bany i portar el cabell recollit. No es permet l’entrada a la sala del jacuzzi a persones que pateixin malalties respiratòries, grips, malalties dèrmiques infectocontagioses o amb el sistema immunitari debilitat. En cas d’embarassades, o de tenir problemes d’hipertensió, diabetis o cardiovasculars, i també en el cas de prendre certs medicaments, consulteu al vostre metge abans d’utilitzar el jacuzzi.
– Les tovalloles de bany, mantes i coixins, no poden utilitzar-se fora de la casa. No està permès l’ús de les tovalloles de bany a la piscina.
– Cal vigilar els menors d’aprop i constantment, estan exclusivament sota la responsabilitat dels pares / mares / tutors / adults responsables.
– El propietari no es fa responsable de la pèrdua, danys o robatori, dels objectes personals, diners, vehicles i altres objectes de valor, que els llogaters puguin tenir a dins la casa o a l’exterior, durant la seva estada.
– No s’accepten targetes de crèdit, ni xecs.
– Hora d’arribada els divendres de cap de setmana: entre les 5 i 8 de la tarda, excepte haver pactat un horari diferent.
– Hora de sortida els diumenges de cap de setmana: màxim entre les 5 i 6 de la tarda, excepte haver pactat un horari diferent o sempre que no coincideixi amb l’entrada d’un altre client.

 
Nº Registre Turisme: PCC-000222